محل تبلیغات شما

تامین ویتامین بدن با محصولات پروتئینی ایران

تامین ویتامین بدن با محصولات پروتئینی ایران

اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که به مقدار خیلی زیاد سالاد محصولات پروتئینی ایران می خورید، احتمالا می دانید که مخلوط سبزیجاتی مانند اسفناج، کاهو و سایر سبزیجات برگ پهن و نیز سالادهای مخلوط بسته بندی شده، چون ماندگاری زیادی ندارند و باید هر چه تازه تر مصرف شوند، مدت زمان زیادی پس از تاریخ انقضای آنها، قابل مصرف نیستند و پس از اتمام تاریخ مصرفشان اغلب پژمرده شده و لایه ای لیز و ج روی آنها تشکیل می شود. این سالادها قبل از بسته بندی محصولات پروتئینی ایران کاملا شسته شده و برای خوردن ایمن و مناسبند اما اگر مدت زمان زیادی نگهداری شوند، محل زندگی و تکثیر باکتری های خطرناک و مضر برای سلامتی خواهند بود. بنابراین همیشه قبل از بازکردن بسته سالاد، بهتر است تاریخ مصرف آنها را چک نموده و برای اطمینان از تازه ماندن آنها در مدت ممکن، آنها را مطابق با راهنمای نگهداری ذکر شده روی بسته بندی، نگهداری کنید. می توانید برگ های تازه سبزیجات را در ظروف مخصوصی نگهداری کنید که پس از بستن درب آنها، هوا و اکسیژن درونشان راه نمی یابد و محصولات پروتئینی ایران تازه تر می مانند و نهایتا طی دو روز آنها را مصرف کنید.

 

نگهداری درست از محصولات پروتئینی ایران برای جلوگیری از تجمع باکتری ها

جوانه ها یکی از انواع سبزیجات بسیار مفید محصولات پروتئینی ایران روی زمینند، زیرا سرشار از مواد مغذی هستند اما بلافاصله پس از خرید، باید آنها را به سرعت مصرف کرد زیرا باکتری ها عاشق آنها هستند. در کمال تعجب، جوانه ها باکتری بیشتری را نسبت به مخلوط سبزیجات جذب می کنند خصوصا اگر آنها را بیرون از یخچال روی میز رها کنید، که در این صورت بهتر است که به جای مصرف، آنها را دور بریزید. جانوران دریایی سخت پوست مانند صدف خوراکی و میگو ریسک بالایی در آلوده شدن با باکتری ها دارند. به همان سرعتی که میگوها از دریا صید می شوند، باکتری ها در آنها تکثیر می شوند و فقط به این دلیل که محصولات پروتئینی ایران به صورت منجمد خریده می شوند، نباید مطمئن باشید که عاری از هرگونه میکروب و باکتری هستند. هرگز نباید میگویی را که حتی برای مدت کوتاهی بعد از پخت یا سرخ شدن بیرون از یخچال مانده مصرف کرد. میگو، صدف خوراکی و غذاهایی از این نوع، همگی مستعد تجمع باکتری های خطرناک هستند که می توان بیشتر این باکتری ها را با حرارت دادن این غذاها تا دمای مناسب، از بین برد. اما چک کردن تاریخ انقضا و راهنمای نگهداری محصولات پروتئینی ایران و مصرف حک شده روی بسته این مواد غذایی اامی است.

ماندگاری بالای محصولات پروتئینی ایران با بسته بندی صحیح

اظهارات دبیر کل کانون محصولات پروتئینی ایران در حوزه گرانی تخم مرغ

بهداشت و سلامت تغذیه با محصولات پروتئینی ایران

محصولات ,پروتئینی ,باکتری ,مصرف ,ها ,بسته ,محصولات پروتئینی ,پروتئینی ایران ,آنها را ,باکتری ها ,پس از ,محصولات پروتئینی ایران

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها