فواید گوشت از نگاه کارشناسان محصولات پروتئینی ایران:
به گزارش روابط عمومی محصولات پروتئینی ایران گوشت یک منبع کامل پروتئین است که حاوی تمامی اسید آمینههای مورد نیاز بدن میباشد.پروتئین دومین جزء مهم بدن بعد از آب است و همچنین حاوی مواد مغذی مهم مانند کراتین و کارنوزین است که سبب افزایش قدرت و استقامت عضلات میشود.
گوشت سفید یکی از انواع مختلف گوشت محسوب میشود و به دو گروه تقسیم میشود گروه اول گوشت محصولات پروتئینی ایران طیور که به پرندگان اهلی اطلاق میشود و شامل مرغ، بوقلمون، مرغابی، غاز و … میباشد و گروه دوم گوشت ماهیان وآبزیان دریایی که شامل انواع ماهی و میگو میباشد.از خاصیتهای گروه اول تقویت استخوانها، کاهش استرس، تقویت سیستم ایمنی، افزایش سطح سلامت قلب، افزایش سطح تستوسترون، پیشگیری از سرطان و آایمر… را میتوان نام برد.محصولات پروتئینی ایران و از خواص گروه دوم نیز میتوان به وجود امگا 3 و فسفر بسیار بالای آنها، پایین آوردن فشار خون، پیشگیری از بیماریهایی نظیر آایمر، فراموشی، آسم، سرطان، روماتیسم، دیابت، نرمی استخوان و… اشاره کرد.
پرفروش ترین محصولات پروتئینی ایران
در مقایسه با انواع گوشت سفید، گوشت بوقلمون نسبت به گوشت قرمز و گوشت مرغ و بلدرچین، کالری کمتری دارد.محصولات پروتئینی ایران علت آن هم مقدار چربی کمتر آن نسبت به سایر گوشتها، حتی گوشت مرغ است.گوشت بوقلمون، هم شامل گوشت سفید و هم گوشت قرمز میشود، ناحیه سینه دارای گوشت سفید میباشد که ۶۵ درصد از گوشت بوقلمون را تشکیل میدهد و گوشت پاها، گوشت قرمز است که ۳۵ درصد آنرا شامل میشود.گوشت سفید محصولات پروتئینی ایران بوقلمون دارای پروتیین بالا و کم چرب است.کلسترول گوشت بوقلمون محصولات پروتئینی ایران هم در مقایسه با گوشت مرغ و گوشت قرمز بسیار کمتر است.در بین انواع گوشت سفید، گوشت بوقلمون کمترین چربی را دارد و گوشت شترمرغ بیشترین آهن را.
رنگ محصولات پروتئینی ایران چه اهمیتی دارد؟
رنگ گوشت ماکیان بر اساس نوع قرارگیری بافتها و کاربرد محصولات پروتئینی ایران آنها متفاوت است.گوشت پاها به دلیل آنکه وزن پرنده را هنگام حرکت کردن تحمل میکنند تیرهتر هستند.این ماهیچهها برای تحمل کردن و استفاده طولانی مدت طراحی شدهاند و شامل مقدار زیادی میوگلوبین هستند تا بتوانند از مقدار زیادی اکسیژن محصولات پروتئینی ایران برای تنفس استفاده کنند.در مقابل رنگ گوشت سینه پرندگانی چون مرغ خانگی و بوقلمون که پرواز نمیکنند و روی زمین هستند روشن است و نیاز کمتری به میوگلوبین دارد.محصولات پروتئینی ایران رنگ گوشت پرندگانی چون غازها و اردکها که برای پرواز از سینه خود استفاده میکنند تیرهتر است.
گوشت مرغ که رایجترین گوشت سفید است، اولین و گستردهترین منبع تامین گوشت محصولات پروتئینی ایران در جهان میباشد، در مقايسه با گوشتهاي قرمز چربي و آهن كمتري دارد ولي از نظر تأمين پروتئين مورد نياز بدن و ديگر خواص غذائي نسبت به گوشتهاي قرمز كمبود خاصي محصولات پروتئینی ایران ندارد.
ماندگاری بالای محصولات پروتئینی ایران با بسته بندی صحیح
اظهارات دبیر کل کانون محصولات پروتئینی ایران در حوزه گرانی تخم مرغ
گوشت ,پروتئینی ,محصولات ,ایران ,قرمز ,انواع ,محصولات پروتئینی ,پروتئینی ایران ,گوشت سفید ,پروتئینی ایران ,گوشت بوقلمون ,محصولات پروتئینی ایران ,محصولات پروتئینی ایران ,دارد محصولات پروتئینی ,انواع محصولات پروتئینی
درباره این سایت