محل تبلیغات شما

محتویات باورنکردنی سوسیس و کالباس از فرآورده های محصولات پروتئینی ایران

محتویات باورنکردنی سوسیس و کالباس از فرآورده های محصولات پروتئینی ایران

مطمئناً محصولات پروتئینی ایران این همه صحبت در راستای منع افراد از مصرف سوسیس و کالباس دلیلی قانع کننده به دنبال دارد که بارها در بخش های سلامتی خوانده اید. اما این که فست فود غذایی کاملاً مضر است شکی نیست ولی پروسه تولید آن هم بسیار مهم است که متأسفانه در کشور ما این پروسه به نوعی افتضاح طی می شود. در حقیقت خمیر مرغ همان گوشت مرغ است که با روش مکانیکی و به وسیله دستگاه بادر به صورت مایع استحصال می شود. اما واقعاً خمیر مرغی که امروزه محصولات پروتئینی ایران توسط صنایع فرآورده های گوشتی کشور، مراکز قطعه بندی مرغ، کشتارگاه ها و یا در مراکز غیرمجاز تهیه و مورد استفاده قرار می گیرد از مرغ کامل تهیه می شود؟ خمیرمرغی که در کشور تهیه می شود مایعی است حاصل از بادر اسکلت باقیمانده از مرغ هائی که ران و سینه آن ها جدا شده است و یا از رستوران ها و مرغ فروشی های سطح شهر جمع آوری می شود که دیگر نباید به آن خمیر مرغ بگوییم و بهتر است خمیر اسکلت یا ضایعات محصولات پروتئینی ایران نامیده شود.

 

این شایعات را درباره سوسیس و کالباس و دیگر محصولات پروتئینی ایران باور نکنید

مقدار مصرف نیتریت سدیم در سوسیس و کالباس گوشت و مرغ یکسان است و محصولات پروتئینی ایران تفاوت چشمگیری نسبت به یکدیگر ندارند. در بسیاری از کانال ها و شبکه های مجازی اطلاعاتی منتشر می شود که اغلب کاربران از صحت و سقم آن بی خبرند. چندی پیش در فیلمی کوتاه در شبکه های مجازی، وجود تعدادی کرم در یکی از انواع سوسیس های کارخانه ای منتشر شد در حالی که این به اصطلاح کرم ها به نحوه نگهداری و عرضه نادرست فرآورده گوشتی مربوط می شود و نباید آن را به تولیدکننده نسبت داد. تمامی سوسیس و کالباس های تولیدی در ایران بخوبی پخته و محصولات پروتئینی ایران پاستوریزه می شوند و هر گونه عامل بیماری زایی در آن ها از بین می رود. واقعیت حضور این کرم ها در سوسیس این است که بین هر دو عدد سوسیس، توسط دستگاهی به نام سوسیس پیچ فاصله ای به شکل یک گره نیم پیچ ایجاد می شود. حال اگر هنگام بریدن فاصله بین دو گره سوسیس، سر آن باز شود و شرایط نگهداری آن نامناسب و محصولات پروتئینی ایران خارج از یخچال یا در محیط های آلوده قرار گیرد مگس ها به سوسیس حمله کرده و تخم های خود را در آن می گذارند. لارو این مگس ها به صورت کرم از تخم خارج و تا زمانی که به مگس بالغ تبدیل شوند به عمق سوسیس نفوذ و از آن تغذیه می کنند.  

ماندگاری بالای محصولات پروتئینی ایران با بسته بندی صحیح

اظهارات دبیر کل کانون محصولات پروتئینی ایران در حوزه گرانی تخم مرغ

بهداشت و سلامت تغذیه با محصولات پروتئینی ایران

سوسیس ,های ,محصولات ,پروتئینی ,ها ,مرغ ,محصولات پروتئینی ,پروتئینی ایران ,می شود ,و کالباس ,سوسیس و ,محصولات پروتئینی ایران

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Mosque maranak مسجد جامع مرانک اتحادیه صنف خرازی و ورزشی