محل تبلیغات شما

گوشت قرمز مناسب کودکان از نگاه محصولات پروتئینی ایران

کیفیت گوشت قرمز محصولات پروتئینی ایران
کیفیت گوشت قرمز محصولات پروتئینی ایران

مسئول روابط عمومی محصولات پروتئینی ایران پروتئین­ها در کنار کربوهیدرات­ها و چربی­ها، سه گروه اصلی غذایی را تشکیل می­دهند که وجود همه آنها برای سلامت بدن ضروری است.در این میان پروتئین­ها نقش عمده­ای در ساختمان آنزیم­های بدن، هورمون­ها و سیستم دفاعی بدن دارند.محصولات پروتئینی ایران همچنین پروتئین­ها نقش اساسی در رشد بدن دارند و به همین دلیل در کشورهایی که سرانه مصرف گوشت آنها بالاتر است، متوسط قد جمعیت بیشتر است.

گوشت قرمز اصطلاحی است که به گوشت گوسفند، گوشت گاو، گوشت شتر، گوشت خوک، محصولات پروتئینی ایران گوشت فک، گوشت شیر دریایی، گوشت خوک دریایی، گوشت اسب آبی و مانند این‌ها گفته می‌شود که سرشار از پروتئین‌ها و چربی‌ها می‌باشند.گوشت منبع عالی پروتئین است و بسیاری از ویتامین­ها و مواد معدنی مهم را که بدن ما برای رشد به آن­ها نیاز دارد تامین می­کند.گوشت قرمز، مانند گوشت گوساله، گوشت گاو و گوشت گوسفند، یک منبع غنی از آهن است و برای جلوگیری از بیماری کم خونی مهم است.محصولات پروتئینی ایران خوردن گوشت قرمز یک یا دو بار در هفته می­تواند به یک رژیم غذایی سالم، مخصوصا برای کودکان نوپا باشد.محصولات پروتئینی ایران گوشت­های با چربی کمتر می­توانند در حفظ وزن سالم نقش خوبی داشته باشند.

فواید جدید محصولات پروتئینی ایران:

گوشت قرمز فواید بسیاری دارد از جمله: ویتامین B12،محصولات پروتئینی ایران روی، سلنیوم، آهن، نیاسین، ویتامین B6 و فسفر.گوشت گاو حاوی بسیاری از ویتامین­ها و مواد معدنی دیگر البته در مقادیر کم است.علاوه بر این محصولات گوشتی فرآوری شده، مانند سوسیس نیز، ممکن است حاوی مقدار زیادی از سدیم (نمک) باشد.

گوشت قرمز منبع شایان‌ ذکری برای ویتامین ب12 است به شکلی که بیشتر از دو سوم نیاز روزانه بدن به این ویتامین محصولات پروتئینی ایران توسط مصرف تقریباً 100 گرم گوشت قرمز برطرف می‏شود.ب12 ویتامینی است که برای آنزیم‏های فعال درون چرخه متیلاسیون ضروری است، از این‌رو مصرف پایین این ویتامین و محصولات پروتئینی ایران همچنین فولات و ویتامین ب6 با خطر بالا رفتن هموسیستئین همراه است.

مضرات مصرف گوشت قرمز از نگاه کارشناسان محصولات پروتئینی ایران:

هموسیستئین یک فاکتور پرخطر برای بیماری‏های قلبی عروقی و سکته است.پیشنهاد شده است مصرف محصولات پروتئینی ایران منظم مقادیر متوسط گوشت قرمز (72-40 گرم در روز) می‏تواند خطر دریافت ویتامین ب12 کافی را برطرف نماید.گوشت محصولات پروتئینی ایران همچنین به عنوان یک منبع غنی برای عنصر روی در نظر گرفته می‏شود.

بهترین گوشت مدنظر محصولات پروتئینی ایران
بهترین گوشت مدنظر محصولات پروتئینی ایران

برخی از تحقیقات بر این اعتقاد هستند که مصرف زیاد گوشت قرمز با کاهش طول عمر، خطر ابتلا به دیابت نوع 2،محصولات پروتئینی ایران برخی از سرطان ها و بیماری های قلبی و عروقی در ارتباط است.با این حال تا زمانی که گوشت قرمز را به صورت مدیریت شده استفاده کنید،محصولات پروتئینی ایران می توانید از آن در یک برنامه غذایی سالم بهره ببرید.

ماندگاری بالای محصولات پروتئینی ایران با بسته بندی صحیح

اظهارات دبیر کل کانون محصولات پروتئینی ایران در حوزه گرانی تخم مرغ

بهداشت و سلامت تغذیه با محصولات پروتئینی ایران

گوشت ,پروتئینی ,محصولات ,قرمز ,ویتامین ,یک ,محصولات پروتئینی ,پروتئینی ایران ,گوشت قرمز ,ایران همچنین ,از نگاه ,محصولات پروتئینی ایران ,پروتئینی ایران همچنین ,نگاه محصولات پروتئینی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سپاس خدای را...