محل تبلیغات شما

 

نگاهی کوتاه به تاریخچه محصولات پروتئینی (سوسیس وکالباس)

کالباس و سوسیس را می توان از قدیمی ترین فرآورده های گوشتی برشمرد که مدت ها قبل محصولات پروتئینی مورد توجه مردم بوده است. حدود پانصد سال قبل از میلاد در کتب یونانی راجع به این محصول قدیمی مواردی نوشته شده است. هومر نیز در کتب خود اشاراتی به سوسیس داشته است. زمانی بود که مردم جهت نگهداری محصولات پروتئینی گوشت و انواع آن، آن ها را نمک سود کرده و سپس در زمان های بعد به مصرف می رساندند، که نامش در آن زمان، مذبور (salsus) بوده است. به نظر می رسد که کلمه (sausage) از این کلمه گرفته شده است. حتی کلمه سالامی را که امروزه به عنوان نوعی کالباس شناخته شده، می توان به شهر سالامی که در ساحل شهر یونان قرار دارد منسوب داشت. ضمنا در تاریخ آمده که رومیان ویونانیان، گوشت نمک سود شده و قورمه ای شکل را با نان، بسیار شبیه به ساندویچ های امروزی تهیه و مصرف می نموده اند. و نکته جالب اینکه این غذا اغلب در جشن ها و اعیاد و بطور کلی مراسم مذهبی مورد مصرف قرار می گرفته اند. نوع پخت این محصولات سالم ترین و بهداشتی ترین نوع پخت می باشد، یعنی بخارپز و رعایت کامل شرایط پاستوریزاسیون که محصول را عاری از انواع پاتوژن ها یا باکتری های بیماری زا می کند و پس از آن محصولات پروتئینی با بسته بندی های کاملا بهداشتی، مورد مصرف قرار می گیرند. ادویه جات نیز با تنوع کامل در این محصولات مصرف می گردند.

محصولات پروتئینی (سوسیس و کالباس)

سوسیس و کالباس های فاسد محصولات پروتئینی چه نشانه هایی دارند؟

رنگ، بو و بطور کلی ظاهر محصولات پروتئینی سوسیس یا کالباس نمی تواند ملاک معتبری برای تشخیص استاندارد بودن این محصولات باشد. توصیه می شود از خریدن سوسیس و کالباس هایی که با نام های متفرقه که تا به حال اسمشان به گوش تان نخورده است، خودداری نمایید. در اغلب یخچال های خانگی انواع غذاها در کنار هم قرار می گیرند، توجه داشته باشید که محصولات پروتئینی سوسیس و کالباس حتماً در پوشش های مناسب نگهداری شوند چرا که این محصولات به دلیل حساس بودن، به سرعت بو و طعم سایر غذاها را به خود جذب می کنند. وجود لکه های پراکنده (سیاه، سبز روشن یا قهوه ای) نشان دهنده رشد و فعالیت میکروارگانیسم ها است که در اکثر موارد به دلیل شرایط نامناسب نگهداری ایجاد می شود. انجماد سوسیس و کالباس باعث نزول کیفیت و عطر و طعم محصول می گردد. مردم سعی نمایند به اندازه مصرف روزانه و حداکثر سه روز خود را از فرآورده های گوشتی تهیه و محصولات پروتئینی مصرف نمایند.

 

ماندگاری بالای محصولات پروتئینی ایران با بسته بندی صحیح

اظهارات دبیر کل کانون محصولات پروتئینی ایران در حوزه گرانی تخم مرغ

بهداشت و سلامت تغذیه با محصولات پروتئینی ایران

محصولات ,های ,پروتئینی ,سوسیس ,کالباس ,مصرف ,محصولات پروتئینی ,سوسیس و ,و کالباس ,پروتئینی سوسیس ,این محصولات ,محصولات پروتئینی سوسیس

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوازم یدکی ایویکو کامیون