محل تبلیغات شما

پروتئین رسانی با کمک محصولات پروتئینی ایران

نگاهی به محصولات پروتئینی ایران
نگاهی به محصولات پروتئینی ایران

برای بدست آوردن پروتئین­های کافی از رژیم غذایی باید هر روز از غذاهای متنوع استفاده کنیم. وقتی صحبت از پروتئین به میان می­آید همه یاد محصولات لبنی و گوشت قرمز می­افتند. اما منابع گیاهی این ماده کم نیستند. پروتئین‌ها وظایف گوناگونی بر عهده دارند مانند ساختن محصولات پروتئینی ایران هورمون‌ها، آنزیم‌ها و آنتی­کورها (همان پادتن‌ها)، انتقال اکسیژن و هیدروژن و غیره. پروتئین‌های دارای منشأ حیوانی کیفیت خوبی دارند. با وجود این بعضی از مواد غذایی گیاهی (حبوبات، غلات، نان…) دارای مقادیر کمی پروتئین هستند که ارزش محصولات پروتئینی ایران حیاتی آنها پایین‌تر از پروتئین‌های حیوانی است، اما به مقدار آنها جالب توجه هستند.

منابع محصولات پروتئینی ایران اعلام شد:

منابع غنی از پروتئین به شرح زیر هستند:

۱-گوشت قرمز: گوشت‌های گاو، گوسفند و اسب دارای ویژگی­های تغذیه‌ای شبیه به هم هستند.محصولات پروتئینی ایران مزّیت تغذیه‌ای گوشت به غنای پروتئینی آن بستگی دارد (۱۵ تا ۲۰٪ گوشت، پروتئین است). گوشت غنی از فسفر، آهن و ویتامین‌های گروه B (مخصوصاً B۱) است.

۲-فرآورده‌های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار

الف) امعاء و احشاء: جگر، زبان، دل، پاچه، کله، سیرابی و مغز دارای ارزش تغذیه‌ای نزدیک به گوشت هستند.

ب) ژامبون‌ها و سوسیس‌های خشکی که خیلی چرب نیستند، ولی سطح پروتئین آنها پایین است.

ج) ماکیان: گوشت ماکیان دارای ارزش تغذیه‌ای نزدیک به گوشت قرمز است.

د) گوشت شکار کم چربی است: مانده آنها نباید مصرف گردد،محصولات پروتئینی ایران به صورت بریان یک منبع عالی پروتئین است.

۳- ماهی‌ها: ارزش تغذیه‌ای ماهی مشابه گوشت است. ماهی غنی از پروتئین (۱۵ تا ۲۰ درصد)، فسفر، گوگرد، آهن (آهن کمتری نسبت به گوشت دارد)، مس و ید است، همچنین غنی از ویتامین‌های گروه B می‌باشد. ماهی‌های چرب حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین‌های محصولات پروتئینی ایران A وD هستند.

۴- تخم مرغ حاوی ۱۴ درصد پروتئین است، که از نظر کیفیت بهترین بوده و محصولات پروتئینی ایران بیشترین تعادل اسیدهای آمینه در بین تمام مواد غذایی را داراست. پروتئین تخم مرغ در هر 100 گرم 120 کیلوکالری است.محصولات پروتئینی ایران چربی‌های آن (۱۲ درصد) در زرده تجمع یافته‌اند و سفیده عملاً فاقد چربی است. آنچه مربوط به املاح می‌گردد:محصولات پروتئینی ایران سدیم عمدتاً در سفیده وجود دارد، آهن، پتاسیم و کلسیم به مقدار خیلی کم در سفیده وجود داشته و می‌توان گفت که فقط در زرده وجود دارند.محصولات پروتئینی ایران زرده همچنین از نظر ویتامین‌ها غنی­تر است.

۵-فرآورده‌های لبنی:محصولات پروتئینی ایران لبنیات منابع پروتئین، با ارزش حیاتی بالا هستند و بخصوص از نظر کلسیم تا حد قابل توجهی محصولات پروتئینی ایران غنی می‌باشند. کلسیم موجود در لبنیات بهترین شرایط جذب را دارد و با فسفر متعادل بوده و با مقدار کمی ویتامین D همراه است.

ماندگاری بالای محصولات پروتئینی ایران با بسته بندی صحیح

اظهارات دبیر کل کانون محصولات پروتئینی ایران در حوزه گرانی تخم مرغ

بهداشت و سلامت تغذیه با محصولات پروتئینی ایران

پروتئینی ,محصولات ,پروتئین ,گوشت ,دارای ,غنی ,پروتئینی ایران ,محصولات پروتئینی ,غنی از ,از نظر ,گوشت قرمز ,محصولات پروتئینی ایران ,ارزش تغذیه‌ای نزدیک ,پروتئینی ایران اعلام

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها